Inzet Begeleiding en Ondersteuning – Regio Helmond & Peelgemeenten

Gecontracteerde WMO-zorgverlener

Inzet B&O is verheugd om als gecontracteerde zorgaanbieder te mogen opereren voor de gemeente Helmond en omstreken vanaf 2023. Als organisatie werken wij volgens de presentiebenadering en herstelondersteunende zorg, waarbij we ons inzetten om een vertrouwensrelatie op te bouwen met onze cliënten en hun kracht en mogelijkheden centraal stellen.

Onze begeleiders zijn opgeleid om persoonlijke ondersteuning en begeleiding op maat te bieden, waarbij ze rekening houden met de individuele behoeften en wensen van onze cliënten. Wij geloven in de kracht van herstelondersteunende zorg, waarbij onze cliënten actief deel kunnen nemen aan hun eigen herstelproces.

Bij Inzet B&O is elke cliënt uniek en daarom bieden wij zorg op maat. Onze begeleiders zijn getraind om te werken met diverse doelgroepen, van jong tot oud en van verschillende culturele achtergronden. Wij zijn er trots op dat wij onze cliënten de beste ondersteuning kunnen bieden, in hun eigen taal en op een manier die bij hen past. Als gecontracteerde zorgaanbieder voor de gemeente Helmond en omstreken blijven wij ons inzetten om de hoogste kwaliteit van zorg te bieden aan onze cliënten. Wij zijn dankbaar dat we onze expertise en ervaring mogen inzetten om een positief verschil te maken in het leven van onze cliënten.