Inzet Begeleiding en Ondersteuning – Regio Helmond & Peelgemeenten

Een inzetvolle missie

Bij Inzet B&O hebben we een duidelijke visie op de juiste zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, lage sociale veerkracht of afstand tot de arbeidsmarkt. Onze missie is om onderscheidende zorg te bieden die onze cliënten helpt om hun volledige potentieel te bereiken. Wij zijn gepassioneerd in ons streven naar het leveren van zorg die het verschil maakt en onze cliënten in staat stelt vooruitgang te boeken in de samenleving. In tegenstelling tot anderen die problemen zien, richten wij ons op de mogelijkheden. Bij Inzet B&O voelt elke cliënt zich welkom, omdat we geloven dat iedereen ertoe doet.

Door onze zorg en ondersteuning kunnen onze cliënten hun zelfstandigheid vergroten en hun persoonlijke doelen bereiken. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, persoonlijke zorg en werken nauw samen met onze cliënten om hun individuele behoeften en doelen te begrijpen en te ondersteunen.

Een onderscheidende visie

Bij Inzet B&O hebben we een duidelijk beleid en strategie ontwikkeld die volledig is afgestemd op de zorgvraag van onze cliënten en de behoeften van onze samenleving. Ons doel is om onze cliënten de best mogelijke zorg te bieden, waarbij we hen ondersteunen bij het behalen van hun persoonlijke doelen. Wij vinden het belangrijk om onze cliënten te betrekken bij hun eigen zorgtraject en hen te helpen bij het vergroten van hun zelfstandigheid. Bij Inzet B&O geloven we in een persoonlijke en betrokken aanpak, waarbij we ons richten op de individuele behoeften en wensen van onze cliënten. Wij zijn er trots op dat we onze cliënten kunnen helpen bij het realiseren van een waardevol en zelfstandig leven.